www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eindemaandsconference Martijn Koning op HumorTV

Martijn Koning, stand-up comedian bij Comedytrain en finalist van Cameretten, gaat iedere maand in het Amsterdamse Toomler een eindemaandsconference maken. ‘Martijn Koning Eindemaands’ is op vrijdag 4 februari voor het eerst te zien op Humor TV24 en zal daarna maandelijks terugkeren.

In een uur tijd neemt Koning op eigen wijze de hoogte- en dieptepunten van de maand januari door. Daarbij wordt hij begeleid door het muzikale duo Maartje en Kine. Comedytraingenoot Emilio Guzman doet deze eerste uitzending een gastoptreden. HumorTV, 22.00 uur, ook live en later on demand, via:
www.humortv.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.