nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: De Tiende van Tijl Beckand

De AVRO maakt zes afleveringen van ‘De Tiende van Tijl’, waarin Tijl Beckand klassieke muziek onder de aandacht brengt. Vanaf september zal het programma wekelijks te zien zijn. Eerder zond de publieke omroep een pilot van dit programma uit in de proeftuin ‘TV Lab’.

Beckand werd bekend met het BNN-improvisatieprogramma ‘De Lama’s’. In 2009 stapte hij over naar de AVRO, waar hij meewerkte aan programma’s als ‘Budget-TV’ en ‘Gehaktdag’. Sinds maart 2010 is hij te zien bij RTL4’s ‘Echt Waar?!’ en schoof hij in het najaar van 2010 aan bij ‘Voetbal International’ op RTL7. Momenteel presenteert hij ‘Hollands Next Miljonair’ op RTL4.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.