nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eerste nominaties VSCD cabaretprijzen

Diederik van Vleuten en Schudden zijn genomineerd voor Poelifinario. De Poelifinario is voor die theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Van Vleuten ontving de nominatie voor zijn eerste solovoorstelling ‘Daar werd wat groots verricht’ en Schudden voor ‘Noorderzon’.

Het duo Niels van der Laan en Jeroen Woe (voorheen bekend als Geen Familie) en Daniel Samkalden zijn genomineerd voor de Neerlands Hoop, bedoeld voor die veelbelovende theatermaker(s) die het grootste toekomstperspectief heeft/hebben.

De Poelifinario en Neerlands Hoop 2011 worden zondag 23 oktober 2011 uitgereikt in De Kleine Komedie te Amsterdam.
tip: Frank, Annet, Thomas

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.