nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Martine Sandifort, Hans Dorrestijn, Herman Finkers, Cursief, Wim Sonneveld

Dr Ellen met Martine Sandifort en o.a. Hans Dorrestijn.
11 mrt 2011
11 mrt 2011

Herman Finkers in het programma ‘Nachtzoen’ van de Ikon.
11 mrt 2011
11 mrt 2011

In het radioprogramma Nachtvluchten twee afleveringen van Cursief. De teksten werden geschreven door Kees Fens, Michel van der Plas, Herman van Run en Henk Suer. Er werkten verschillende acteurs aan mee, waaronder Cees van Oyen, geboren op 9 maart 1936. Hij begon zijn carrière in 1961 bij de Kleinkunstcursus van de Nederlandse Radio Unie en was ook werkzaam als cabaretier en stemacteur. Hij overleed in 2007 op 71 jarige leeftijd.
12 mrt 2011

In dezelfde uitzending van Nachtvluchten aandacht voor Wim Sonneveld, met een aflevering van “Rood met een goud randje” een bijdrage van de VARA uit 1975. Fragmenten uit een interview met hem in zijn huis in Zuid Frankrijk in de herfst van 1972, afgewisseld met plaatopnamen van conferences en liedjes.
12 mrt 2011

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.