www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Overleden: Floor van der Wal

Stand-up comedienne Floor van der Wal is overleden nadat ze afgelopen nacht door een automobilist werd aangereden. Van der Wal is 26 jaar oud geworden. De 24-jarige automobilist is na de aanrijding doorgereden, maar kon later worden aangehouden.

Floor van der Wal verhuisde op haar 19e naar Amsterdam waar zij Culturele en Maatschappelijke Vorming studeerde. Tijdens haar studie is ze gaan optreden als comedienne. Sinds 2011 was ze officieel lid van de Comedytrain en regelmatig te zien in Toomler.

Daarbij liet ze zich niet weerhouden door het feit dat ze spastisch was. In 2006 deed Floor mee aan Lucille Werners eerste Mis(s) Verkiezing en kwam hierbij in de finale terecht. In 2008 werd ze genomineerd voor een CAP Award. CAP staat voor cappability en handicap. De awards worden dan ook uitgereikt aan mensen die met hun talent hun lichamelijke beperking overstijgen. Ze won de Award in de categorie entertainment.
www.floorvanderwal.nl
Van der Wal in Humorlab
tijdens finale Knock out Comedy
in Jong, compilatie-aflevering 26 sept 2007

Oproep: De aanrijding vond in de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 maart plaats op de hoek van de Hoofdweg en de Jan Evertsenstraat. De auto is vrijdagochtend aangetroffen in de Eastonstraat in West. De Amsterdamse politie is dringend op zoek naar getuigen van het ongeval en specifiek getuigen die hebben gezien hoe laat en door wie de Volkswagen Golf in de Eastonstraat is neergezet. Zij worden verzocht te bellen naar het algemene politienummer 0900-8844.
item Hart van Nederland

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.