www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Amsterdams Kleinkunst Festival

Op zondag 17 april is de registratie van het Concours om de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival te zien bij Humor TV24. Oud-winnaar Roemer van de Steeg vraagt de finalisten het hemd van het lijf.

Daarnaast is er in het kader van het Amsterdams Kleinkunst Festival een liedschrijf wedstrijd georganiseerd, met als thema ‘Humor, Liedjes om te lachen.’ Humor TV24 is op het festival om drie geselecteerde nummers op te nemen. Deze zullen in de week van 18 april op de website terug te vinden zijn, waarna er kan worden gestemd op het beste liedje. De winnaar mag zijn eigen videoclip opnemen, die uitgezonden wordt op Humor TV24.

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.