nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Comedygeek interviewt zwartekat.nl

Comedygeek is een nieuwe podcast van stand-up comedian en zelfbenoemd comedygeek Ramon Kool. Te gast in de eerste aflevering is Richard van Bilsen, ookwel bekend als Richard van Zwartekat en ‘de bebaarde boswachter van het Nederlandse comedylandschap’. Over o.a. de invloed op het gevoel voor humor door de Doehetzelfdodingsgids van o.a. de tekenaar van Joop Klepzeiker en verder vooral cabaret en comedy.

In de Comedygeek podcast praat Ramon met andere artiesten. Stand-up comedians, cabaretiers, muzikanten, artiesten in welke vorm dan ook. Die gesprekken zijn meestal bij de artiesten thuis aan de keukentafel. Geen standaard interviews, maar echt een gesprek. Waarom doen ze de dingen die ze doen? Een beetje in de stijl van de Amerikaanse podcasts WTF with Marc Maron en The Nerdist. Maar dan op z’n Hollands.
www.comedygeek.nl

Categorie: Podcast | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.