nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Cabaret, Comedy, Comedytrain

Eind mei, begin juni zendt de VARA veel cabaret en comedy uit. Zo zijn er tv-registraties van Daar zal je ze hebben (Roue Verveer, Murth Mossel, Jandino Asporaat en Howard Komproe, Dames voor na Vieren, Roué Verveer solo, Micha Wertheim, Theo Maassen, Murth Mossel solo en Droog Brood.

In ‘Evenblij met Humor’ kijkt Frank Evenblij met kenners, cabaretiers, stand-uppers en komedianten naar fragmenten uit verleden en heden. En er is aandacht voor Jong Talent. Met Katinka Polderman, Vincent Geers, Roy Aernouts, Ter Bescherming van de Jeugd en Samba Schutte.

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni is er de registratie van het Amsterdam Comedy Festival. En herhalingen van ‘De Henry van Loon Entertainmentshow’, ‘Grenzen aan de grap’, ‘Evenblij met Jan Jaap van der Wal’. Plus de pilot van de ‘Mike & Thomas Sketch-show’.

En als je dan nog kunt lachen is er de documentaire van Michel van Erp over Comedytrain: ‘Erop of Eronder’.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.