nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Negen heit de klok, Mylou Frencken, Harry Bannink, Wim Ibo

In het radioprogramma Nachtvluchten een uitzending van Negen heit de klok, het amusementsprogramma van Alexander Pola en Jan de Cler. Deze uitzending staat in het teken van ‘De toekomst’.
15 apr 2011

In dezelfde uitzending van Nachtvluchten een gesprek met Mylou Frencken. In februari vorig jaar was zij te gast in Andersdenkenden, Gerard Klaasen is in gesprek met haar over leven werk en geloof. De voorstelling ‘Hormonologen’ waarin zij te zien was met Ineke Veenhoven en Yvonne van den Hurk, gaat wegens succes in januari 2012 in reprise.
15 apr 2011

In een eerdere uitzending van Nachtvluchten was er aandacht voor het muzikale leven van Harry Bannink. Hij zou uitgroeien tot gevierd componist van meer dan 3000 liedjes, onder meer van Annie M.G. Schmidt en voor Ja zuster, nee zuster. Uit 1959 een aflevering van Theater Andersom, waarvoor hij de muziek schreef en uitvoerde en in 1963 op de planken met Mies Bouhuys in “Zo maar een zaterdag”.
8 apr 2011

Na het overlijden van Wim Ibo in 200 maakte Kick van der Veer voor Andermans Veren een in memoriam, met met fragmenten uit een gesprek over zijn leven en zijn werk. Nachtvluchten haalt de uitzending uit het archief.
8 apr 2011

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.