nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Tribute Wesje in Carré

Op 5 juni aanstaande vindt ‘Hemel are you ready: A tribute to Wesje’ plaats in Theater Carré in Amsterdam. Een hommage aan de in april overleden Surinaamse komiek Stephen Westmaas, beter bekend als Wesje.

Met medewerking van Roué Verveer, Murth Mossel, Jörgen Raymann, Jetty Mathurin, Jandino Asporaat, Howard Komproe, Jeffrey Spalburg, Deng Boy fu a birti, Manouska Breeveld (muziek) en Kayente (muziek). Dit allemaal onder de begeleiding van de eigen DJ van Wesje, DJ Cat.

De opbrengsten gaan naar een fonds dat is opgericht ten behoeve van de opvoeding en opleiding van de kinderen van Westmaas.

De voorverkoop begint op 25 mei, met kaarten tussen de 25 en 33 euro. Meer info:
A tribute to Wesje

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.