nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe genomineerden VSCD Cabaretprijzen

Vanavond zjn de nieuwe nominaties van de VSCD Cabaretprijzen bekendgemaakt. Genomineerd voor de Poelifinario, voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen, zijn Lebbis met ‘Branding (pimped)’ en Ronald Goedemondt met ‘Binnen de lijntjes’.

Dames Voor Na Vieren (Hanneke Drenth en Anne van Rijn), Daniël Arends en Thijs Maas zijn genomineerd voor de Neerlands Hoop 2011, de VSCD Cabaretprijs voor die veelbelovende theatermaker(s) die het grootste toekomstperspectief heeft/hebben.

Eerder dit seizoen nomineerde de jury het cabaretduo Schudden met de voorstelling Noorderzon en Diederik van Vleuten met de voorstelling Daar Werd Wat Groots Verricht voor de Poelifinario. Daniël Samkalden en Van der Laan en Woe werden eerder genomineerd voor de Neerlands Hoop. Zondag 23 oktober worden tijdens een speciale uitreiking in de Kleine Komedie te Amsterdam de winnaars bekend gemaakt.
www.vscd.nl

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.