www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Evenblij met humor, Vincent Geers, Caribbean Combo

Vandaag tijdens VARA’s Humorweek:

In ‘Evenblij met Humor’ spreekt Frank Evenblij met Sander van de Pavert van DWDD’s Lucky TV en Katinka Polderman. Dolf Jansen vertelt de kijker waar hij nou om kan lachen op tv. En twee mannen van het Caribbean Combo-kwartet komen aan het woord: Roué Verveer en Murth Mossel. Nederland 3, 19.30 uur.

Gevolgd door een blok met ‘Jong talent’. Ditmaal met fragmenten uit ‘Onder controle’ van Vincent Geers. Geers studeerde in 2007 af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. Drie maanden later won hij zowel de Jury als publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. Nederland 3, 19.55 uur.

Later op de avond wordt ‘Daar zal je ze hebben’ van Caribbean Combo uitgezonden. ‘Daar zal je ze hebben’ is een cabaret- en comedygezelschap naar een idee van Murth Mossel. Met medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ-Switch. Nederland 3, 21.45 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.