nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paulien Cornelisse, Jörgen Raymann

Paulien Cornelisse, die samen met radiomaker Chris Bajema een dagelijkse talkshow maakt vanuit De Stoek in Hoorn, heeft een fascinatie voor het uiterlijk voorkomen van de Oerolganger opgevat. De meest bijzondere exemplaren fotografeert ze.
De Oeroltypes van Paulien Cornelisse

Jörgen Raymann zit in het comité van aanbeveling plaats te nemen van de stichting LLO, ofwel Leerling, Leraar en Ouders. Een platform waar betrokkenen vanuit gemeenschappelijke verantwoordelijkheid samenwerken. Onlangs sloot de eerste school zich aan bij het keurmerk van de stichting. Raymann plaatste maandag 20 juni het bordje op de muur van de school.
Jörgen Raymann pleit voor betrokken ouders

Vier belangenorganisaties hebben het kort geding verloren om de btw-verhoging per 1 juli tegen te houden. Volgens de vier gaat de btw-verhoging in tegen Europese regelgeving. De fiscus mag volgens hen geen verschillende tarieven hanteren voor dezelfde diensten. De rechter denkt daar anders over. Men beraadt zich op vervolgstappen.
Btw-verhoging op kaartjes podiumkunsten mag doorgaan

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.