nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voorzitter Raad voor Cultuur en commissie stappen op

De voorzitter Raad voor Cultuur, Els Swaab, en de commissie podiumkunsten stappen op. Eerder brachten zij advies uit naar staatsecretaris Halbe Zijlstra voor fasering van de bezuinigingen. Dit advies legde hij naast zich neer.

Swaab in haar verklaring: “Door de keuzes die dit kabinet maakt, wordt de schade die de bezuinigingen veroorzaken groter dan noodzakelijk is.Dat is voor mij niet aanvaardbaar. Ik wil geen leidinggeven aan het tot stand komen van subsidieadviezen voor instellingen, waarbij dit kabinetsbeleid het uitgangspunt is.”
Voorzitter en commissie Raad voor Cultuur weg

Swaab reageerde in het Radio 1-journaal.
1 juli 2011

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.