www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Viggo Waas, Menno Stam, Negen heit de klok

Viggo Waas in Zomerspijkers.
2 juli 2011

Column Menno Stam: Zomervakantie.
1 juli 2011

In het radioprogramma Nachtvluchten aandacht voor Lou Bandy. Lodewijk Ferdinand Dieben, zanger en conferencier, werd geboren in 1890 en behoorde tussen de beide wereldoorlogen tot één van de populairste artiesten van het land. In de jaren vijftig bleken zijn hoogtijdagen voorbij en de enigszins narcistische Bandy die geen bewondering meer oogstte, beroofde zich op 24 juni 1959 van het leven. Van de AVRO zijn verschillende fragmenten en een in memoriam bewaard gebleven.
25 juni 2011
25 juni 2011

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.