www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Buro Renkema, De Bende van Beuving

Er wordt gesproken over een tv-versie van Buro Renkema voor TV-Lab, de jaarlijks terugkerende themaweek op Nederland 3 waarin de publieke omroepen de kans krijgen om nieuwe televisieprogramma’s te testen. Buro Renkema maakte satirische filmpjes en ging eerder een samenwerking aan met de Volkskrant en het tv-programma Koppensnellers. De makers zijn Arjen Lubach, Edo Schoonbeek en Pieter Jouke.
Update: RenkemaTV is te zien op 1 september om 21.30 uur op Nederland 3. Het programma wordt geproduceerd door Human Factor.

Komend seizoen gaat De Bende van Beuving de theaters in. ‘Klap van de korenmolen’ is een cabaretesk muziekprogramma met Ernest Beuving, bekend als Ernesto van het duo Ernesto en Marcellino, de Wijchense muzikant en zanger Jan-Willem B√∂kkers, drie muzikanten. Ze spelen een tournee van 22 voorstellingen en worden telkens bijgestaan door een plaatselijk zangkoor. Het is tevens het laatste seizoen van Ernesto en Marcellino.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.