www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Wim Helsen, Theo Maassen

De VPRO zendt in september en oktober 2011 de zesdelige tragikomedie ‘Geen Probleem’ uit, met Wim Helsen, Theo Maassen en Stefaan Van Brabandt. De serie wordt zowel bij de VPRO uitgezonden als bij de Belgische zender Canvas.

Het drama in Geen probleem! ontwikkelt zich tussen Peter ‘Peer’ (Theo Maassen), Herman (Wim Helsen) en Koen ‘Koentje’ (Stefaan Van Brabandt), drie belezen, overbewuste, egocentrische en op het neurotische af overgevoelige boezemvrienden, die na de mislukte zelfmoordpoging van Herman besluiten om elke week samen te komen.

VPRO: vanaf 8 september op Nederland 3, om 21.50 uur.
Canvas, vanaf 2 oktober om 21.45 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.