nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

15 jaar Zwartekat

Vandaag, 28 augustus 2011, is het precies vijftien jaar geleden dat Zwartekat (toen nog uitsluitend onder de naam ‘Nederlands Cabaret Homepage’) werd opgericht. In de afgelopen vijftien jaar kunnen we wel zeggen dat de site is uitgegroeid tot de grootste bron van informatie over cabaret én stand-up comedy.

Het resultaat van 15 jaar Zwartekat: 10.097 nieuwsberichten, 238 artiestenprofielen, jaarlijks zo’n 220 speellijsten, ruim 53.000 forumberichten én een zeer actief Twitter-account, dat echt een aanvulling op de website is geworden.

Maar het mooiste dat uit Zwartekat voortkwam zijn toch wel de Zwartekat-dagen geweest. Vier marathonvoorstellingen waar we cabaret en stand-up comedy vierden, met cabaretiers en kleinkunstenaars die belangeloos meewerkten.

We hebben nog genoeg plannen, dus hou deze site maar in de gaten. Op naar 20 jaar Zwartekat.nl!
de ontstaansgeschiedenis van Zwartekat

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.