nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Veldhuis en Kemper, Najib Amhali, 60 jaar cabaret op tv

De Volkskrant praat met Remco Veldhuis, Richard Kemper en Najib Amhali die Nederlandse stemmen vertolken in de de Kuifje animatiefilm. De kop van het artikel is ‘Najib Amhali gelooft in de wereld van Kuifje’. Ja, als kind.
Najib Amhali gelooft in de wereld van Kuifje

In ‘Evenblij met 60 jaar cabaret’ beelden van Herman Finkers, Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Gerard Cox, Bert Visscher en Paul van Vliet. Professor Herman Pleij vertelt over de verborgen boodschappen in het Nederlandse cabaret, zelfs bij volkskomiek AndrĂ© van Duin. Frank Evenblij onderzoekt in hoeverre Youp van ’t Hek nou echt verantwoordelijk is voor de ondergang van het biermerk Buckler en antwoord op de gevoelige vraag: Hebben vrouwen humor?
27 aug 2011

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.