www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Geen probleem!

Op 8 september start de zesdelige tragi-komedie ‘Geen probleem!’ met Wim Helsen, Theo Maassen en Stefaan van Brabandt. De serie is in eerste instantie alleen te zien bij de VPRO, maar wordt vanaf 2 oktober ook uitgezonden op de Vlaamse zender Canvas.

Het drama in Geen probleem! ontwikkelt zich tussen Peter “Peer” (Theo Maassen), Herman (Wim Helsen) en Koen “Koentje” (Stefaan Van Brabandt), drie belezen, overbewuste, egocentrische en op het neurotische af overgevoelige boezemvrienden, die na de mislukte zelfmoordpoging van Herman besluiten om elke week samen te komen.

Door hun vriendschap zijn ze alle drie veroordeeld tot het krampachtig in stand houden van hun wederzijdse verbondenheid. Elk gesprek -vol onderhuids verlangen en verborgen verdriet en waarin evenveel verhuld als onthuld wordt, is in wezen één lange, aandoenlijke poging tot contact. Contact met zichzelf, met de ander, met het leven.

VPRO: vanaf 8 september, op Nederland 3 om 21.50 uur.
VRT: vanaf 2 oktober, op Canvas om 21.45 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.