www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Mag ik u kussen?

Vanaf 25 september is ‘Mag ik u kussen?’ te zien bij de AVRO. In deze Nederlandse versie van de Vlaamse datingshow strijden drie comedians om een zoen van een bekende Nederlandse vrouw, met romantiek, poëzie, intelligentie en humor.

De comedians gaan flirten met BN’ers als Katja Römer-Schuurman, Jennifer Hoffman en Victoria Koblenko. Onder meer Jandino Asporaat, Klaas van der Eerden, Murth Mossel, Edo Brunner en Roué Verveer strijden om een zoen. In elke aflevering schuift bovendien een Belgische comedian aan.

Vanaf 25 september op Nederland 3, 21.55 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.