nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Margreet Dolman krijgt talkshow op OutTV

Paul Haenen gaat als Margreet Dolman vanaf 2 oktober een talkshow verzorgen voor homozender OutTV. Dolman zal in het wekelijkse programma ‘Margreet Dolman Begrijpt Het!’ reportages en interviews maken vanuit ‘gayperspectief’.

Naast Margreet Dolman, zijn ook Mike Starink, dominee Gremdaat, dokter Valentijn, Paul Haenen en de Vlaamse Jens Geerts te zien. Margreet Dolman over de samenwerking met OUTTV: “Ik ben blij dat ik bij OutTV de ruimte krijg mijn idee├źn uit te dragen die passen bij mijn eigen identiteit”.

In ‘Margreet Dolman Begrijpt Het!’ zijn items te zien als ‘Margreet brengt naar bed’, waar gasten openhartig over hun leven praten. Ook zal Dolman de gasten, die zij vroeger heeft ontvangen opnieuw interviewen om te kijken hoe het in hun huidige leven gaat.
www.out.tv

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.