nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten Cameretten bekend

Na twaalf selectieavonden heeft de selectiecommissie uit 57 deelnemers negen halve finalisten gekozen. Het zijn:
-Cabaretgroep MES
-Patrick Nederkoorn
-Janneke de Bijl
-Marieke Peper
-Ongericht Enthousiasme
-Leon de Waal
-Lankmoed
-Elvin
-Diederik Smit

De halve finalisten gaan van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 november de strijd met elkaar aan in het oude Luxor Theater in Rotterdam. Elke avond wordt afgesloten met een gastoptreden. Dit jaar zijn dat Murth Mossel, Kommil Foo en Max van den Burg. De halve finale wordt gepresenteerd door Joris Lutz.

Uiteindelijk gaan drie acts door naar de grote finale in het nieuwe Luxor Theater op zaterdag 26 november. De finale wordt gepresenteerd door Richard Groenendijk. Na het gastoptreden van Sjaak Bral worden de jury- en publieksprijs uitgereikt en mogelijk ook de persoonlijkheidsprijs.
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.