nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Ovatie Cabaret Festival start in december

Op 10 december start in Zwolle de eerste editie van het Ovatie Cabaretfestival (OCF). Tien Nederlandse en Vlaamse cabaretiers strijden om de bronzen Ovatie Cabarettrofee. Het publiek bepaalt de winnaar. Op 15 december is de tweede ronde in Enschede. Drie deelnemers spelen uiteindelijk in de finale te Apeldoorn op 16 december.

De deelnemers zijn: Edo Berger, Martin Borggreve, Theo van Duren, Hjerre en Floor, Felix Heezemans, Rona Kennedy, Marlon Kicken, Thijs Kemperink, Kees Meerman, Wouter Monden, Soula Notos en Arie Vuyk.

Het OCF wordt geopend door de Vlaamse cabaretier Arnout Van den Bossche. Hij was de laatste winnaar van de bronzen Ovatie Cabarettrofee, toen nog onder de vlag van het Deltion Cabaretfestival.
www.ovatiecabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.