nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Loop Der Dingen: Premiere

Bas van Elk maakte tot 2004 deel uit de cabaretformatie Delfts Blok (winnaar GSCF 2001). Eind 2009 besluit hij weer aan cabaret te gaan doen, maar nu in zijn eentje als stand-up comedian.
Deel 14: Premiere

“Er werd flink geschreven, en zo kwamen er langzaam maar zeker steeds meer stukjes waarmee we in onze nopjes waren, en onze avondvullende voorstelling mee konden opbouwen. Pascal schreef “Het niet-lied”, een lied waarin werd opgesomd wat er allemaal NIET in dat lied gebeurde, zoals hurken, fierljeppen, en hoelahoepen; Andries schreef een sketch over waarom elke homo een puppie moet krijgen; ik schreef over apen en negers (zei ik negers? Excuus); Rikjan schreef een lied over hoe fijn het is om blank te zijn en Sander een liedje over gerontofilie.”
lees verder…

Categorie: Column | Meer over: ,
Vind ik leuk: cabaret, kleinkunst, comedy, schrijven, regie, scenario, film, tv, tekenen, gitaar, opsommingen