www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: TatataTaal met Erik van Muiswinkel

Erik van Muiswinkel presenteert vanaf 8 november voor de NTR een nieuw prime time programma over de Nederlandse taal, TatataTaal! In acht afleveringen van 35 minuten strijden drie kandidaten die hun liefde voor de taal ruimschoots bewezen hebben met en tegen elkaar.

De eerste aflevering draait om geheimtaal, met stand-upcomedian Roel C. Verburg, tekstschrijver Ivo de Wijs en Koefnoen-maker Owen Schumacher. Naast het Nederlands bestaan er in ons land tal van geheimtalen en kunsttalen. Die vormen een dunne rode draad in deze aflevering. Wat weten Roel, Ivo en Owen van het Klingon, Spokaans of Esperanto? Welk nieuw werk levert dit op?

Vanaf 8 november op Nederland 2, om 20.25 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.