nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: De Toegift vanuit Carré

Dinsdag 29 november start het tweede seizoen van De Toegift vanuit Carré. AT5, RTV Noord-Holland en RTL4 zenden de 8-delige televisieserie uit. Het programma neemt de kijker mee naar optredens en een blik achter de schermen van (inter)nationale artiesten. Op 27 december staat de uitzending in het teken van Acda en De Munnik en op 17 januari van Herman van Veen.

Dinsdag 29 november begint AT5 met het tweede seizoen in een serie van 8 afleveringen van elk 12 minuten. Op 7 januari 2012 start RTV Noord-Holland met de uitgebreidere versie van de televisieserie in 8 afleveringen van elk 15 minuten. RTL4 zendt in de zomer van 2012 de serie De Toegift vanuit Carré uit.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.