nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat.nl op Spotify

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Behalve muziek is er ook veel cabaret en comedy te vinden.

De Zwartekat redactie heeft een flinke stoet playlists aangemaakt, van o.a. Kommil Foo, Acda en De Munnik, Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Herman Finkers, Herman van Veen (veul!), Javier Guzman, Katinka Polderman, Lebbis en Jansen, Mike en Thomas, NUHR, Ramses Shaffy en De Vliegende Panters.

Naast Nederlandse en Vlaamse cabaret en kleinkunst hebben we ook veel Britse en Amerikaanse stand-up comedy opgenomen. Tezamen meer dan 100 playlists. Genoeg voor honderden uren luisterplezier.
zwartekat op spotify

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.