nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amerikaanse comedy op Zwartekat.nl Spotify

Voor de liefhebbers van Amerikaanse stand-up comedy hebben we vandaag weer veel albums toegevoegd aan onze Spotify playlists.

Zo kan je luisteren naar de 10 beste Amerikaanse comedyalbums volgens Laughspin.com, van Amy Schumer, Jamie Kilstein, Jim Norton, Doug Stanhope, Norm Macdonald, Patton Oswalt, Mike Birbiglia, Brian Regan, Louis CK en Marc Maron. Daarnaast hebben we albums toegevoegd van Wyatt Cenac, Jim Breuer, Mitch Fatel, Ellen Degeneres, John Pinette, Robert Schimmel en Pete Holmes.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Behalve muziek is er ook veel cabaret en comedy te vinden.

Naast Amerikaanse stand-up hebben we ook veel Nederlandse en Vlaamse cabaret en kleinkunst verzameld. Inmiddels meer dan 120 playlists.
zwartekat op spotify

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.