nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw impresariaat: Tram 10

Afgelopen week heeft het nieuwe artiestenbureau Tram 10 zich gepresenteerd in Gent. Tram 10 brengt een gevarieerd aanbod van kinder-en jeugdtheater, muziek, cabaret en theater, waaronder ook de kleinkunstformatie Kabaret in Quartet, cabaretdiva Merel Moistra en Hermitage (winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2011).

Tram 10 koos voor kwaliteit, voor originele producties van gevestigde en nieuwe makers, voor voorstellingen die een breed publiek kunnen entertainen en die ook de kritische toeschouwer weten te overtuigen. Tram 10 koos voor Nederlandstalige acts, zowel uit Vlaanderen als van bij onze Noorderburen. Tram 10 koos voor acts die ons zelf ook raken – als mens en als toeschouwer – wars van leeftijd, niche of invalshoek.

Voor meer info:
www.tram10.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.