nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Podcast Zwartekat op de radio

Sinds juni 2008 werkte de hoofdredacteur van Zwartekat mee aan de semi-maandelijkse kleinkunst-editie van het radioprogramma Wakkere Honden op Radio Rijnmond. De podcast van onze laatste uitzending uit januari staat eindelijk online.

In deze uitzending aandacht opnames van onder meer Herman van Veen, Roue Verveer, Piet Römer en Leen Jongewaard, Ramses Shaffy, Micha Wertheim, JURK!, Zonder Handen, Hans Teeuwen, Harrie Jekkers, Dorine Wiersma en Ronald Goedemondt.
uur 1
uur 2

We hebben het vier jaar met veel plezier gedaan, maar op dit moment ontbreekt het ons aan de tijd om de ontwikkeling die we voor ogen met het programma te kunnen realiseren. Maar we vinden wel een andere manier om jullie lastig te vallen met mooie nummers.

Categorie: Podcast | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.