nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Ladies night Amerikaanse comedians op Spotify

Voor de liefhebbers van Amerikaanse stand-up comedy hebben we vandaag weer flink wat albums toegevoegd aan onze Spotify playlisten. Ditmaal ladies night, met uitsluitend vrouwelijke Amerikaanse comedians.

Luister naar albums van Aisha Tyler, Anjelah Johnson, Jackie Kashian, Melanie Comarcho, Rachel Feinstein, René Hicks en Tammy Pescatelli. Daarnaast kunnen we ook eerder geplaatste comedians als Amy Schumer, Kathleen Madigan, Lisa Lampanelli en Maria Bamford aanraden.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 241 playlisten waarmee je ruim 627 verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify
Opgelet: het adres is gewijzigd naar onze officiële account!

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.