nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jelle Amersfoort zingt Gerard van Maasakkers

Op 4 maart speelt Jelle Amersfoort samen met de muzikanten Jurgen Burdorf, Sander Geboers en Jurriaan Dekker, op uitnodiging van Frank Verhallen van het Koningstheater in Den Bosch, liedjes van de bekende Brabantse zanger Gerard van Maasakkers. Niet alleen de ‘hits’ komen tijdens deze bijzondere voorstellingen voorbij.

In 2008 vroeg Van Maasakkers Amersfoort voor een duet tijdens zijn jubileumconcert. Dit jaar brengt Amersfoort ode aan Van Maasakkers tijdens twee concerten in het Koningstheater in Den Bosch. Amersfoort studeerde aan de Koningstheateracademie en werkte mee aan de in het theater gehouden hommages aan Bram Vermeulen, Willem Wilmink en Hans Dorrestijn. Op dit moment maakt hij onderdeel uit van de theatergroep Andermans Veren Live! en treedt hij op met solowerk van zijn cd Astronaut op in het popcircuit.

‘Jelle Amersfoort zingt Gerard van Maasakkers’ is op zondag 4 maart te zien om 14.30 uur en 20.15 uur in het Koningstheater in Den Bosch. Kaarten zijn te koop via:
www.koningstheater.nl
Jelle Amersfoort op Spotify
Gerard van Maasakkers op Spotify
foto: boudendijk

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.