www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Alex Ploeg wint Griffioen Zuidplein Cabaret Festival

Alex Ploeg heeft vanavond in De Griffioen de finale gewonnen van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. De publieksprijs ging naar het Rotterdamse Trio Trio. De andere finalisten waren Tom Montfrooy, Julien Lubeek en Janneke de Bijl.

Uit het juryrapport: “Alex heeft een sterke podiumpersoonlijkheid en maakt direct contact met het publiek. Hij laat stand-up zien met een mooie muzikale omlijsting waarbij de liedjes origineel en goed in elkaar zitten. Hij heeft bovendien een erg mooie en prettige zangstem.” Ploeg is als stand-up comedian te zien in het Amsterdamse Comedy Cafe.

De jury bestond uit Audrey Bolder (actrice & regisseuse), Nienke Helmink (programmeur Cascade, H.I. Ambacht) en Ruben Tiemersma (impresario). Voor meer info:
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.