nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten Griffioen Zuidplein Cabaret Festival

Vanavond vindt in De Griffioen te Amstelveen de finale plaats van het Griffioen / Zuidplein Cabaret Festival bekend. Alex Ploeg, Tom Montfrooy, Trio Trio, Julien Lubeek en Janneke de Bijl strijden om de harten van de jury.

Ploeg en Montfrooy werden door het publiek genomineerd voor een finaleplaats. De overige finalisten werden aangewezen door de jury. De jury bestaat uit: Audrey Bolder (actrice & regisseuse), Nienke Helmink (programmeur Cascade, H.I. Ambacht) en Ruben Tiemersma (impresario). De avond wordt gepresenteerd door Robbert Jan Proos.

Er schijnen nog enkele kaarten te zijn. Voor meer info:
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.