nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Conflict Mojo Works en Mojo Theater

Op 20 februari heeft de ondernemingskamer een onderzoek bevolen naar het beleid en de gang van zaken van Mojo Theater B.V., over de periode vanaf 1 januari 2006. Ook wordt de goedkeuring van een salarisverhoging voor directeur George Visser tot nader order geschorst. Dit blijkt uit een gepubliceerde uitspraak op rechtspraak.nl.

De uitspraak is het resultaat van een conflict tussen Mojo Works en Mojo Theater. ‘Works’ eiste ook dat directeur George Visser zou worden geschorst en de merknaam Mojo Theater aan hen zou worden overgedragen, maar kreeg daarin geen gelijk.

We hebben George Visser gevraagd om een reactie:
“Het klopt dat de ondernemingskamer een onderzoek heeft bevolen naar het beleid van Mojo Theater. Dit onderzoek zien we met het volste vertrouwen tegemoet en zullen daar alle medewerking aan verlenen.”
LJN: BV7334,Ondernemingskamer Gerechtshof Amsterdam , 200.096.209/.01

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.