nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Weer meer buitenlandse comedy op Spotify

Na alle Amerikaanse Amerikaanse stand-up comedy van de laatste tijd hebben we dit keer comedy uit andere landen toegevoegd aan onze Spotify playlisten. Luister naar comedy uit Australië, Nieuw Zeeland, Canada en Groot-Brittannië.

Uit Australië hebben we Dave Hughes, Doug Chappel en Kevin Bloody Wilson toegevoegd, uit het naburige Nieuw-Zeeland de uitstekende Flight of the Conchords. Uit Canada komt Sean Collins en uit Groot-Brittanië albums van Bob Marley (de comedian, niet de zanger), Mitch Benn en Victoria Wood.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 281 playlisten waarmee je honderden (we zijn gestopt met tellen) verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify
Opgelet: het adres is gewijzigd naar onze officiële account!

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.