www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Arie Koomen, Wilko Terwijn, Dara Faizi, Wouter Deprez

In het programma WAKX op de internetzender KX Radio brengen Arie Koomen en Wilko Terwijn een mix van buitenlandse stand-up comedy en muziek. Dit keer stond de uitzending in het teken van ‘hecklers’. Te gast was Richard van Bilsen, maker van Zwartekat.nl. Door het onderwerp veruit de meest grove uitzending waar we ooit aan meewerkten, u bent gewaarschuwd.
6 mrt 2012, uur 1
6 mrt 2012, uur 2

Dara Faizi ging afgelopen week in premiere met zijn eerste avondvullende cabaretprogramma ‘Gevaarlijke gedachten’. Gevlucht uit Afghanistan kwam hij via een aantal omzwervingen op negenjarige leeftijd in Nederland terecht. Groeide vervolgens op in de sloppenwijken van Amstelveen en ontdekte de politieke kracht van stand-up comedy. Op 6 maart was hij te gast in het radioprogramma Kunststof.
6 mrt 2012

Dit jaar woont de Vlaamse cabaretier Wouter Deprez een jaar lang in Zuid-Afrika met zijn gezin. Voor de Vlaamse radiozonder Radio 1 maakt hij acht afleveringen van ‘Radio Plettenberg’, radio vanuit het stadje Pletterberg over zijn avonturen als angsthaas in Afrika. Alle uitzendingen tot nu toe zijn terug te luisteren.
radio1.be: Radio Plettenberg

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.