nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Amerikaanse comedy op Spotify

We hebben we opnieuw heel wat Amerikaanse stand-up comedy toegevoegd aan onze Spotify playlisten.

Onder de noemer ‘Comedians Guide to Women, Love & Relationships’ kan je luisteren naar opnames van Dana Gould, Steve McGrew, Alonzo Bodden en Jeff Wayne. Daarnaast hebben we albums toegevoegd van Dan Cummins, Dov Davidoff, Greg Warren, John Caparulo, Louie Anderson, Robert Kelly, Ryan Stout, Tom Papa en Tommy Savitt.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 294 playlisten waarmee je honderden (we zijn gestopt met tellen) verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.