www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

25 jaar Amsterdams Kleinkunst Festival

Dit jaar viert het Amsterdams Kleinkunst Festival het 25-jarig bestaan. Naast de uitreiking van de 20e Annie M.G. Schmidtprijs, zal tijdens het 25e Concours om de Wim Sonneveldprijs nieuw kleinkunsttalent zich presenteren.

Van 17 t/m 28 april staat de geschiedenis van het festival en Klein Bellevue centraal in de voorstellingsreeks ‘Hoezo kleinkunst?’ Tien avonden lang spelen oud-deelnemers weer op de plek waar het allemaal begon en introduceren zij zelf nieuw talent. De presentatie is in handen van recensent en publicist Ruud Buurman.

Op 22 april wordt het kleinkunstcollege ‘Moeder, waarom lachen wij?’ georganiseerd. Kick van der Veer vertoont komische fragmenten en voorziet hen van commentaar.

Voor meer info:
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.