www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Cameretten geopend

Cameretten, het festival waarmee Arie en Silvester voor het eerst onder de aandacht van het grote publiek kwamen, heeft de inschrijving voor de 2012-editie geopend.

Vanaf september krijgen de deelnemers bij één van de selecties 20 minuten de tijd om te laten zien wat ze waard zijn. Na 12 selectieavonden zullen negen acts geselecteerd worden voor de halve finale in het oude Luxor Theater in Rotterdam. Voorafgaand aan de halve finale krijgen de negen acts een workshopweekend en een aantal try-outs aangeboden. Een professionele jury beslist uiteindelijk welke drie acts doorgaan naar de finale in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Daar strijden zij om de jury-, publieks- en de persoonlijkheidsprijs. Alle finalisten zullen tevens een tournee aangeboden krijgen.

Inschrijven kan tot 1 augustus. Voor meer informatie:
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.