nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Uitreiking 20e Annie M.G. Schmidtprijs tijdens gala

Op 16 april 2012 wordt voor de twintigste maal de Annie M.G. Schmidtprijs uitgereikt, de prijs voor de tekstdichter, componist en uitvoerend artiest van het beste theaterlied wordt uitgereikt. Vanwege het 25-jarig bestaan van het Amsterdams Kleinkunst Festival, wordt dit gedaan tijdens een groots georganiseerd Amsterdams Kleinkunst Gala in het DeLaMar theater.

Mike Boddé en Claudia de Breij presenteren de avond waarbij speciale optredens van bekende artiesten plaatsvinden, die klassiekers uit de geschiedenis van de Nederlandse kleinkunst ten gehore brengen. Onder andere Karin Bloemen, Wende Snijders, Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp, Rob van de Meeberg, Ellen Evers, Lucie de Lange, Hermitage, Don Quishocking, Lucretia van der Vloot en Thomas van Luyn treden op samen met het Metropole Orkest onder leiding van Jurjen Hempel. Ook Boddé en De Breij treden op.

Voor meer info:
www.anniemgschmidtprijs.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.