www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jochem Myjer zingt lied voor jeugdfilm

Jochem Myjer heeft een lied opgenomen voor de jeugdfilm Brammetje Baas. De film gaat over een jongetje dat moeilijk stil kan zitten en daar last mee krijgt op school. Myjer heeft zelf ADHD en herkent zichzelf in Brammetje Baas.

De 7-jarige Brammetje denkt veel na over de wereld om zich heen. Hij merkt al snel dat hij een beetje anders is dan andere kinderen. Bij de strenge meester Vis in groep 3 komt hij pas echt in de problemen. Zijn ouders worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.

Brammetje Baas is naar een scenario van Tamara Bos, onder regie van Anna van der Heijden. In de film spelen ondermeer Katja Herbers, Egbert-Jan Weeber, Tjebbo Gerritsma en René Groothof. Coen van Overdam speelt de titelrol. Vanaf 27 juni in de bioscoop.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.