nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Schudden, Ellen Dikker, Lebbis

Vanavond zendt de VARA de tv-registratie van ‘Noorderzon’ van het duo Schudden uit. Nederland 3, om 21.20 uur.

“‘Noorderzon’ is een tragikomisch programma vol herenigingen en verbrekingen, vol afscheidsrituelen en open armen die ontvangen, vol volmaaktheden en schrijnende tekortkomingen. Een programma over nieuwe wegen inslaan. En wat past daar beter bij dan een koffer? Een koffer heeft zoals zijn eigenaar zijn eigen verhaal, zijn eigen geschiedenis. En dus gebruikt Schudden (Emiel de Jong en Noël van Santen) in ‘Noorderzon’ een stapel koffers om alle theatrale registers open te trekken.”

Op zondag 1 april is Ellen Dikker te gast in de Dino Show van Jandino Asporaat. Ze is te zien tijdens de sketch ‘FC Kip’. Nederland 3, 21.55 uur.

Eerder kregen we al de ingekorte versie te zien, maar op vrijdag 13 april zendt de VARA de volledige registratie uit van ‘Branding’ van Lebbis. De VSCD-cabaretjury noemde Branding het meest indrukwekkende theaterprogramma van het afgelopen cabaretseizoen. Hans Sibbel – Lebbis – verbetert de wereld, en begint bij zichzelf. Nederland 3, 20.55 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.