nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Annie MG Schmidtprijs voor Gerard van Maasakkers

Vanavond is de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het jaar 2011 voor het lied ‘Zomaar onverwacht’ uitgereikt aan Gerard van Maasakkers (tekstschrijver, uitvoerend artiest), Egbert Derix (componist).

Het bekroonde lied is afkomstig uit het theaterprogramma Lijflied waarmee Van Maasakkers dit seizoen nog in het theater te zien is.
bekijk het lied en lees de tekst

De Annie M.G. Schmidtprijs wordt in samenwerking met de Vereniging Buma georganiseerd en sinds 1992 jaarlijks uitgereikt aan de tekstschrijver, componist en uitvoerend artiest (in die volgorde) van het mooiste theaterlied van het voorafgaande theaterseizoen.
foto: Jaap Reedijk

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.