nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

12e Comedy Marathon in Gent

Bij zuiderburen is op 21 mei voor de twaalfde keer de Comedy Marathon te zien. Jeroen Leenders, Guga Baul, Freddy De Vadder, Piv Huvluv, Gunter Lamoot, Piet De Praitere, Steven Mahieu, Gili, Ygor, Nigel Williams, Henk Rijckaert, Steven Goegebeur, Preuteleute en Die Verdammte Spielerei spelen in de Capitole in Gent. De opbrengst van het evenement gaat zoals altijd geheel naar straatkinderen over de hele wereld.

Het benefiet onstond nadat Gili zijn collega’s vertelde over een hartverscheurend Humo-artikel over straatkinderen in de Roemeense stad Brasov. Was de opbrengst tijdens de eerste editie 10.000 Belgische frank, vorig jaar leverde de Marathon 10.000 euro op. Sinds enkele jaren krijgen ook projecten in Zambia en Myanmar een duwtje in de rug, evenals de organisatie Mobile School, die dakloze kinderen een toekomst wil geven via onderwijs ‘op straatmaat’.

Tickets zijn verkrijgbaar via:
www.capitolegent.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.