nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Commentaar comedians tijdens EK voetbal

Tijdens het EK Voetbal 2012 worden alle wedstrijden van het Nederlands Elftal live uitgezonden op groot scherm in het Haagse Theater PePijn. Het commentaar van de NOS blijft achterwege, want het commentaar bij de wedstrijden wordt gegeven door de stand-up comedians Tom Sligting, Wilko Terwijn, Jacob Spoelstra, Harry Glotzbach en Bas Birker.

De wedstrijd van het Nederlands Elftal op 22 mei tegen Bayern Munchen wordt als try-out gebruikt voor de wedstrijden van het Europees Kampioenschap. Voordat de deze oefenwedstrijd begint, spelen de comedians nog een set van 45 minuten.

Nieuw is het idee overigens niet. Comedians van de Comedytrain leveren in Toomler al jaren live-commentaar bij wedstrijden van het EK en WK voetbal.
www.diligentia-pepijn.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.