nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Ovatie Cabaret Festival stopt

Het Ovatie Cabaret Festival (OCF) houdt op te bestaan. Het festival was een voortzetting van het Deltion Cabaret Festival (DCF). De eerste editie van het OCF, waarbij werd getracht om het eendaagse DCF in een driedaags festival om te zetten, was geen succes.

De organisatie geeft aan dat de drastisch terugvallende publieke belangstelling en het probleem om vervangers van het aftredende bestuur te vinden aanleiding zijn om te stoppen. Er was geen gebrek aan belangstelling van aanstormend cabarettalent. De organisatie zal degene die zich hebben aangemeld op de hoogte brengen.
www.ovatiecabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.