nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Publiek welkom bij opnames Zonde van de Week

In de comedy panelshow “Zonde van de Week” neemt presentator Rob Kamphues, vergezeld door teamcaptains RouĂ© Verveer en Patrick Stoof en hun twee gasten, het nieuws door aan de hand van de 7 zonden. IJdelheid, luiheid, gulzigheid, jaloezie, woede, lust en hebzucht.

Zijn de gasten en de teamcaptains voldoende in staat de zonden uit het nieuws op waarde te schatten? En wat hebben zij zelf eigenlijk op te biechten? Met veel wikken en wegen van voors en tegens bepaalt het publiek welke persoon uit het nieuws de titel “De Zondaar van de Week” toekomt!

De opnames zijn deze zomer in Amsterdam op: 29 juni (middag), 5 juli (avond), 13 juli (avond) en 20 juli (avond). Als je daarbij wilt zijn, mail dan je naam, mobiele nummer, het aantal personen en de datum van de opname die je wilt bijwonen naar aanmeldingen@blazhoffski.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.