nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Amerikaanse comedy op Spotify

Deze week hebben we weer Amerikaanse comedy toegevoegd aan onze Spotify playlisten.

Allereerst hebben we het nieuwe album toegevoegd aan de bestaande playlist van Hannibal Buress, een van onze favoriete comedians van dit moment. Nieuw zijn The Apple Sisters, de comedians Jesse Joyce, John Huck en Chris Maddock. Als extra hebben we ook nog de Canadeze comedian John Moses toegevoegd.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 353 playlisten waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.